Jungheinrich TFG 540/545/S50

DOWNLOAD PDF
Model Gas Truck
Kapacitet 4.000 - 5.000 kg
Løftehøjde 3030 - 7500 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for Luft 300-15 mm
Dæk - bag Luft 7.00-12 mm
Hastighed 18 - 19 km/t
Beskrivelse

Gas truck

Jungheinrichs robuste gaffeltrucks, der kan indsættes overalt, med momentomformer og hydrodynamisk drev tilbyder stor omlæsningskapacitet ved alle transportopgaver. Især over mellemlange og lange strækninger kommer styrken på den hydrodynamiske gaffeltruck til sin fulde ret - blød og rykfri start og optimal virkningsgrad ved mellemhøje og høje hastigheder.

Kubota-motorer, der har høstet anerkendelse på verdensplan, giver allerede ved lave omdrejningstal et højt moment. Reduceret brændstofforbrug og minimeret støjudvikling, for at nævne nogle af fordelene. Disse robuste og særdeles driftssikre motorer er dimensioneret specielt til brug i gaffeltrucks og har lang levetid.

Jungheinrich-drivakslen med optimeret virkningsgrad og integreret, slitagefri lamelbremse i oliebad står for høj driftssikkerhed og lave serviceomkostninger. På grund af den kapslede konstruktion påvirkes bremsevirkningen ikke af miljøpåvirkninger.

Arbejdspladsen er funktionelt udformet og tilpasset føreren. Udsynet i alle retninger er optimalt. Udsynet understøttes af den kompakte mast med udsynsoptimeret kæde- og slangeføring, kompakt profilindskydning samt to udsynsvinduer i traversen til friløftcylinderen. Dette giver koncentreret arbejde, og skaber de bedste forudsætninger for høj ydelse under hele arbejdsskiftet.

Med det specielle Jungheinrich-kontravægtsdesign ligger gaffeltruckens tyngdepunktet fysisk optimalt dybt mellem akslerne. Dette giver høje stand- og køresikkerhedsværdier over gennemsnittet.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop