Jungheinrich DFG 316/320

DOWNLOAD PDF
Model Diesel Truck
Kapacitet 1.600 - 2.000 kg
Løftehøjde 2900 - 7500 mm
Gaffelmål 1050 mm
Dæk-for Luft 6.50-10 mm
Dæk - bag Luft 18x7-8 mm
Hastighed 18 - 19 km/t
Beskrivelse

Diesel truck

Jungheinrichs robuste truck med momentomformer (converter) kan indsættes overalt og giver høj omlæsningskapacitet ved alle transportopgaver. Især over mellemlange og lange strækninger kommer styrken på converteren til sin fulde ret - blød og rykfri start og optimal virkningsgrad ved mellemhøje og høje hastigheder.

Kubota-motorer, der på verdensplan har vist deres værd i hård indsats, giver allerede ved lave omdrejningstal et højt moment. Reducering af brændstofforbrug og minimeret støjudvikling er nogle af de mange fordele. De robuste motorer er specielt udviklet til brug i gaffeltruck. Det giver særligt høj driftssikkerhed og lang levetid.

Jungheinrich drivakslen med optimeret virkningsgrad og integreret, slitagefri lamelbremse i oliebad står for høj driftssikkerhed og lave serviceomkostninger. Da bremsen er indkapslet, påvirkes bremseevnen ikke af omgivelserne.

Arbejdspladsen er funktionelt udformet og tilpasset føreren. Udsynet i alle retninger er optimalt. Begge dele giver koncentreret arbejde og skaber de bedste forudsætninger for høj ydelse under hele arbejdsdagen.

Med det specielle Jungheinrich kontravægtsdesign ligger tyngdepunktet fysisk optimalt dybt mellem akslerne. Dette giver høje stand- og køresikkerhedsværdier over gennemsnittet.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop