Brugte maskiner købes i hele Danmark

Hvilke brugte trucks køber vi?

Vi køber alle mærker og modeller af trucks og gaffeltrucks. Det gælder uanset om du ønsker at sælge en enkelt brugt truck, eller en flåde af brugte gaffeltrucks. Vi køber også trucks, der ikke kører mere eller har større skader. Det gør vi på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Opkøb af brugte maskiner foregår nemt og hurtigt

Salg af brugte maskiner, herunder trucks og gaffeltrucks m.fl. behøver ikke være besværligt. Når vi køber din brugte maskine, er du ikke ansvarlig for at sætte den i stand. Du skal hverken sørge for at udbedre skader eller rengøre den, vi klarer det hele for dig.

Vi har utallige års erfaring med køb og salg af trucks, gaffeltrucks og andet løfteudstyr, derfor kan vi også garantere en let og nem proces når du vil sælge din truck.

Derfor skal du sælge din brugte maskine til os

Udover at du slipper for at skulle sælge din truck selv, så sikrer du hos os, at din truck for et nyt liv.

De brugte el trucks, brugte el pallevogne og gaffeltrucks vi køber, bliver enten istandsat til videresalg, brugt som reservedele eller genanvendt på anden vis.

Uanset hvad så er både du og vi med til at reducere miljøbelastningen.

Få en gratis værdiansættelse af din brugte maskine og kontakt os allerede i dag

Ring i dag på tlf. 75 16 97 98 eller send en mail på ks@teamtruck.dk, og lad os sammen finde den helt rigtige pris på netop jeres brugte truck.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop