Brugte terrængående truck
Ttv-nr. 12227
Type PFD14
Kapacitet 1400
Løftehøjde 2800
Byggehøjde 2070
Årgang 2001
Ttv.nr. Fabrikant Type Kapacitet Løftehøjde Byggehøjde Hastighed Årgang
12227 PRINS PFD14 1400 2800 2070 2001

Brugte terrængående truck

Er du på udkig efter brugte terrængående truck, kan vi hos Team Truck hjælpe dig med at finde det, du søger.

Vi forhandler blandt andet terrængående brugte truck af mærket Ausa og Mast Explorer som er en velkendt producenter i branchen, der i tidens løb har produceret en række forskellige typer af terrængående trucks.

Brugt terrængående truck af høj kvalitet

Når du skal have fundet en truck, som er terrængående, er det uden tvivl vigtigt, at du får valgt en model af høj kvalitet, som er produceret af gode kvalitetsmaterialer, så den kan leve op til de krav, du måtte have.

Det er desuden væsentligt, at din truck har den fornødne kapacitet, løftehøjde og byggehøjde, som du har behov for i dagligdagen.

Få professionel rådgivning inden dit køb

Hos Team Truck kan vi hjælpe dig med at finde brugte terrængående truck af høj kvalitet til en attraktiv og fordelagtig pris.

Markedet indenfor terrængående trucks er stort, og der er både mulighed for at finde 2WD samt 4WD-modeller på markedet alt efter ønske og behov. Endvidere kan der være stor forskel på kapacitet, løftehøjde samt flere andre væsentlige faktorer, som man bør tage højde for inden sit køb.

Vi står altid klar til at rådgive dig omkring valg af model, så du kan være sikker på at få valgt den helt rigtige variant, der passer specifikt til dine ønsker og behov.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få hjælp til at finde den helt rigtige model, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

75 16 97 98
Servicekoordinator med interesse for gaffeltruck søges Servicekoordinator