Salgs- og lev.betingelser - Forbrugerkøb

 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR TEAM TRUCK APS

KØB AF VARER

Når købet på Team Trucks webshop er gennemført og betalingen er godkendt vil du modtage en bekræftelsesmail på købet via mail. Team Truck trækker først beløbet for dit køb, når varen er afsendt fra vort lager. Skulle du have yderligere spørgsmål angående køb af varer hos os, eller skulle du få brug for personlig betjening eller vejledning, så er du altid velkommen til at kontakte Team Truck på telefonnr. 75 16 97 98. Vi kan også kontaktes via vores hovedmail: ttv@teamtruck.dk.

 

GENERELLE OPLYSNINGER

Juridisk navn: Team Truck ApS, CVR nr. 25 38 99 72, Adresse: Jeppe Skovgaards Vej 4, 6800 Varde, e-mail: ttv@teamtruck.dk, telefonnr. 75 16 97 98 

 

BETALING

Team Truck modtager betaling med betalingskortene Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Beløbet trækkes først fra din konto, når varerne sendes fra vort lager. Alle priserne hos Team Truck er angivet i DKK og er inkl. 25 % moms. 

 

LEVERING

Alle varer leveres ab fabrik, Team Truck, Jeppe Skovgaards vej 4, 6800 Varde. Team Truck sender fragtfrit i hele Danmark med GLS til pakkeshops (småpakker) og med K. Hansen Transport A/S (vogne/større gods) ved køb af varer for mindst DKK 1.250,- inkl. 25 % moms. Ved køb under DKK 1.250,- inkl. 25 % moms tillægges fragt på DKK 62,50 inkl. 25 % moms. Team Truck fremsender en afsendelsesmail, når varen afgår fra Team Trucks lager. Leveringstiden er fra 2-4 hverdage, når varen er på lager.

 

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse indenfor 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget varen. For at udnytte fortrydelsesretten skal du meddele Team Truck, Jeppe Skovgaards Vej 4, 6800 Varde,  e-mail ttv@teamtruck.dk, din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten inden fristen udløber, og meddelelsen først efterfølgende måtte komme frem. Du kan ikke fortryde dit køb blot ved at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Falder den sidste dag for udøvelse af fortrydelsesretten på en helligdag, en lørdag, en søndag, grundlovsdag, den 24. december eller den 31. december udløber fristen den følgende hverdag. Fortrydelsesretten gælder ikke for varer, der er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller som har fået et tydeligt personligt præg.

 

RETURNERING

Du skal sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen, f.eks. ny emballering og fragt/porto. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

VARENS STAND, NÅR DU RETURNERER

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendig for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det vil sige, du kan afprøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Er varen afprøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som værende brugt, hvilket medfører, at du ved fortrydelse af købet kun kan få en del eller intet af købsbeløbet retur – alt afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme som man kan i en fysisk butik, hvilket betyder at du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb tilbage, som du har indbetalt til Team Truck. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette beløb i købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde købet. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling af købsbeløbet med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Team Truck kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur eller til du har fremlagt dokumentation for at have returneret varen, alt efter hvad der er tidligst.

 

RETURNERINGSADRESSE

Returvarer sendes til:

Team Truck ApS

Jeppe Skovgaards Vej 4

DK 6800 Varde

Du kan også fortryde købet ved at tilbagelevere varen på vores adresse, såfremt vi meddeles herom.

 

HVAD SKAL JEG SENDE TILBAGE?

Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen ved varen, når du returnerer. Bemærk at vi ikke modtager pakker/vogne sendt pr. efterkrav.

 

REKLAMATIONER

På alle varer ydes der 24 måneders reklamationsret fra modtagelsen i henhold til Købelovens regler.

Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, skadeforvoldende adfærd eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl eller mangler bedes du kontakte os på telefonnr. 75 16 97 98 eller pr. e-mail.

Købelovens regler om mangler finder anvendelse på ethvert køb.

 

HVOR HURTIGT SKAL JEG REKLAMERE?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget en mangel ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er eller burde være opdaget, og dette er indenfor reklamationsperioden på 2 år, vil reklamationen altid være rettidig. Omkostninger til returnering af varer afholdes af køber. Team Truck vil meget gerne kontaktes inden returnering af varen, således vi, forhåbentligt, har mulighed for at vurdere forholdet og eventuel udbedring/destruktion inden varen returneres.

 

RETURNERINGSADRESSE

Ved mangler sendes varen til:

Team Truck ApS

Jeppe Skovgaards Vej 4

6800 Varde

Ved returnering i forbindelse med reklamation, er det nødvendigt, at du så detaljeret som muligt beskriver, hvad problemet med varen er. Bemærk, at Team Truck ikke modtager pakker/vogne sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og husk at få en kvittering for afsendelse.

 

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Team Truck enten pr. telefon eller e-mail.

Har du en klage over en vare købt i vores webshop, kan der også sendes en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Toldboden 2, 8800 Viborg, www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i en andet EU-land, kan du indgive din klage i EU Kommissionens online klage platform: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.  Indgiver du en klage her, skal du oplyse Team Trucks e-mail adresse: ttv@teamtruck.dk.

 

FORBEHOLD

Team Truck tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, leveranceændringer fra vores leverandører og eventuelle forsinkelser, som vi ikke kan kontrollere.

 

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Team Truck ApS forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Team Truck ApS vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

 

IKRAFTTRÆDELSE

Disse betingelser er gældende fra den 19. april 2018 og gælder for alle forbrugerkøb, der foretages i Team Trucks webshop fra og med denne dato.

 

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop