Energiberegning

Optimer dine processer og spar både tid og driftsomkostninger

Flere og flere virksomheder efterspørger grønnere transportløsninger. De ønsker bæredygtige løsninger, som ikke alene bidrager til et mere CO2 venligt energiforbrug men også et bedre arbejdsmiljø.

Skal din virksomhed være grøn?

Vores store sortimentet af eldrevne maskiner såsom trucks og andet løfteudstyr, er et af de midler du kan bruge i din virksomhed, for at udlede mindre CO2 og dermed sætte et positivt aftryk på miljøet.

Arbejdsmiljøet

Vores kunder oplever et væsentligt bedre arbejdsmiljø, efter at have fået el-truck i deres virksomhed. Både truckføreren og kollegaen der går på gulvet, oplever mindre træthed og hovedpine – denne grundet den lave støjforurening man ellers oplever fra f.eks. en gastruck.

Spar penge

Det handler også om økonomi for din virksomhed. Og her kan vi også med sikkerhed fortælle at du vil spare penge hver time, ved at køre el-drift fremfor gas- eller dieseldrift.

Også i service- og vedligeholdelsesomkostninger er der en pæn besparelse, ved at vælge en elektrisk truck, frem for en gas eller diesel truck.

Markedets bedste

Det er efterhånden alment kendt at eldrevne transportløsninger er mere grønne og økonomiske end gas/diesel maskiner.

Det der måske er nyt for dig, er at Team Truck’s transportløsninger er blandt markedets absolut mest effektive og økonomiske i drift. Vi har igennem tiden lavet utallige energiberegninger for vores kunder, hvor vi sammenligner vores eldrevne trucks med de største af vores konkurrenter i markedet.

Energiberegningseksempel

Beregningen er lavet med Jungheinrich el-truck EFG S30, som er en meget alsidig og effektiv firehjulet el-truck.

Denne el-truck egner sig til mange forskellige indsatser inden- og udendørs, fra branchespecifik anvendelse med individuelt konfigurerede redskaber til hurtig omlæsning af høje laster. Med avanceret vekselstrømsteknologi reducerer PureEnergy-konceptet kombineret med kompaktstyring og -hydraulik betydeligt forbruget og sikrer optimal effektivitet. Nogle egenskaber der kan nævnes er:

  • PureEnergy-konceptet optimerer energieffektiviteten
  • Kompaktmast udvider udsynet
  • Batteriskift fra siden – enkelt og hurtigt
  • Betjeningskoncept med individuel tilpasning
  • Ergonomisk arbejdsplads trætter ikke brugeren

Case: Jysk virksomhed som er leverandør til byggebranchen

Vores kunde havde allerede 9 el-trucks i deres virksomhed fra en af vores største konkurrenter på markedet, men med vores Jungheinrich el-truck EFG S30 var der en ikke helt uvæsentlig besparelse at hente, som der vises i nedenstående diagram.

Du kan se tallene bag energiberegningen her

Beregningen er lavet i januar 2022

Kontakt os allerede i dag

Vil du vide mere, eller lyder det interessant med en besparelse på energien, så hjælper vi gerne med en energiberegning, hvor vi sammenligner forbruget med en af konkurrenterne på markedet.

Vi er altid klar til at give dig en gratis energiberegning, så giv os gerne et kald på 75169798.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop