Nye maskiner

Maskiner

Kæmpe udvalg af maskiner

Team Truck er forhandler af en bred vifte af forskellige typer af maskiner. Vort sortiment af trucks og andet løfteudstyr indeholder både nye og brugte truck til salg samt leasing og leje. Vi er dermed i stand til at matche enhver prisklasse og ethvert behov.

I det brede produktprogram kan du blandt andet finde en pålidelig og effektiv Jungheinrich truck, plukketruck, saxelift, reach truck m.m.

Herudover forhandler Team Truck desuden også en bred vifte af forskellige typer af udstyr til mange forskellige behov.

Kort og godt kan I som virksomhed være stensikre på, at vi kan hjælpe jer med at finde den helt rigtige type af truck, som kan håndtere netop den løftekapacitet mv., som I måtte have brug for I jeres virksomhed.

Professionel rådgivning fra erfarne fagfolk

Når en maskine skal købes, er det i høj grad vigtigt, at I som virksomhed får valgt det helt rigtige produkt. Markedet indenfor trucks og løfteudstyr er stort, og der er utvivlsomt et hav af forskellige modeller, som man kan vælge imellem. Det kan derfor være en rigtig god idé at rådføre sig med en erfaren fagmand, der kan yde professionel rådgivning, således man er stensikker på at få valgt den rette variant.

Hos Team Truck yder vi kyndig og professionel rådgivning, så jeres virksomhed er sikker på at få valgt den helt rigtige type af truck og løfteudstyr.

Kontakt os nu på tlf. 75 16 97 98 eller pr. mail ks@teamtruck.dk

 

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop