Truck service

Team Truck tilbyder landsdækkende servicenet bestående af servicevogne, der er strategisk placeret i hele landet. Dette giver os mulighed for at tilbyde lynhurtig og kompetent servicering af trucks - udført af vores dygtige og veluddannede serviceteknikere.

Du kan hos Team Truck altid være sikker på et solidt og veludført stykke arbejde i forbindelse med truck service. Vi har mange års erfaring indenfor truck service og benytter os altid udelukkende af de absolut bedste reservedele for derved at kunne sikre dig det bedste resultat.

Vi har et kæmpe reservedelslager med intet mindre end 15.000 forskellige varenumre, hvilket gør det muligt for os at tilbyde servicering af alle typer af trucks.

Servicering af alle typer af trucks

Uanset mærke og model kan vi tilbyde hurtig og kompetent truck service i hele landet. Vi udfører blandt andet gerne servicering af: el trucks, diesel trucks, gas trucks, teleskoplifte-/læssere og personlifte. 

Løbende service og vedligeholdelsesaftaler

Hos Team Truck tilbyder vi løbende service- og vedligeholdelsesaftaler, som blandt andet indeholder det årligt lovpligtige hovedeftersyn af truck, intern transportmateriel, teleskoplifte-/læssere og personlifte.

Med en service- og vedligeholdelsesaftale fra Team Truck er du sikret rettidig og korrekt servicering, således jeres truck altid er lovpligtig godkendt og velkørende.

Med mange års erfaring i branchen samt et kæmpe reservedelslager kan vi hos Team Truck både tilbyde servicering og reparation af alle fabrikater indenfor truck, intern transportmateriel, teleskoplifte-/læssere og personlifte.

Kontakt vores serviceafdeling og få et uforpligtende tilbud på ol@teamtruck.dk eller på tlf. 75 16 97 98.

Team Truck er medlem af brancheorganisationen GAFSAM, og alle lovpligtige årlige hovedeftersyn udføres i henhold til Arbejdstilsynets bestemmelser og regler.

Besøg vores webshop Læs mere her Webshop