El truck service Jylland, Fyn & Sjælland. Bestil service af alle typer truck & gaffeltruck

Landsdækkende servicenet

Team Truck tilbyder landsdækkende servicenet bestående af servicevogne, der er strategisk placeret i hele landet. Dette giver os mulighed for at tilbyde lynhurtig og kompetent servicering af trucks, hvad enten du befinder du i Aalborg, Esbjerg eller København - og det er selvfølgelig alt sammen udført af vores dygtige og veluddannede serviceteknikere.

Du kan hos Team Truck altid være sikker på et solidt og veludført stykke arbejde i forbindelse med truck service. Vi har mange års erfaring indenfor gaffeltruck service samt med reparation af gaffeltruck og benytter os altid udelukkende af de absolut bedste reservedele til truck for derved at kunne sikre dig det bedste resultat.

Vi har et kæmpe reservedelslager med intet mindre end 15.000 forskellige varenumre, hvilket gør det muligt for os at tilbyde servicering af alle typer af trucks.

Service af alle typer trucks

Uanset mærke og model kan vi tilbyde hurtig og kompetent truck service i hele landet - lige fra Nordjylland til Sjælland. Vi udfører blandt andet gerne servicering af el trucks, diesel trucks, gas trucks, teleskoplæssere-/lifte og personlifte

En serviceaftale fra Team Truck, fordi:

  • Konkurrencedygtige priser
  • Ingen binding
  • Ingen gebyrer
  • Lovpligtig godkendt service
  • Landsdækkende 
  • Hjælp indenfor maks. 3 timer i hele Danmark

Løbende service og vedligeholdelsesaftaler

Hos Team Truck tilbyder vi løbende service- og vedligeholdelsesaftaler, som blandt andet indeholder det årlige lovpligtige hovedeftersyn af truck, intern transportmateriel, teleskoplifte-/læssere og personlifte.

Med en service- og vedligeholdelsesaftale fra Team Truck er du sikret rettidig og korrekt servicering, således jeres truck altid er lovpligtig godkendt og velkørende.

Med mange års erfaring i branchen, samt et kæmpe reservedelslager, kan vi hos
Team Truck både tilbyde servicering og reparation af truck, intern transportmateriel, teleskoplifte-/læssere og personlifte indenfor alle fabrikater.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt vores serviceafdeling og få et uforpligtende tilbud på ol@teamtruck.dk eller på tlf. 75 16 97 98.

Team Truck er medlem af brancheorganisationen GAFSAM, og alle lovpligtige årlige hovedeftersyn udføres i henhold til Arbejdstilsynets bestemmelser og regler.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop