Brugte plukketruck

Tak! Vi kontakter dig hurtigst muligt.

Send forespørgsel

Brugte plukketruck – Find stort udvalg af plukketrucks her

Er jeres virksomhed på udkig efter en brugt plukketruck, vil der være rig mulighed for at finde netop den variant, som I er på udkig efter hos Team Truck ApS.

Vi forhandler plukketrucks i et stort og bredt udvalg til ethvert behov.

Plukketrucks til ethvert behov

En plukke truck kan findes i et væld af varianter, og der kan utvivlsomt være stor forskel på de mange modeller, som du har mulighed for at finde på markedet den dag i dag.

Hos Team Truck vil der være rig mulighed for frit at kunne vælge og vrage blandt et hav af forskellige varianter, og vi står naturligvis altid til rådighed og rådgiver gerne omkring valg af model, således jeres virksomhed kan være stensikker på at få valgt den rigtige type af plukketruck.

I vort sortiment vil der være mulighed for at finde plukketrucks i flere forskellige størrelser, som kan nå alt lige fra de laveste reoler til højder på helt op mod 11,5 meter.

Endvidere har I som virksomhed mulighed for at erhverve jer en ny plukketruck som helt kan tilpasses jeres ønsker og behov gennem Team Truck.

Ring i dag og hør mere

Er jeres virksomhed interesseret i en driftssikker plukketruck, der kan plukke paller i alle højder, og som jeres virksomhed kan få glæde af i de næste mange år frem, er I altid mere end velkomne til at kontakte os til en helt uforpligtende dialog om, hvordan vi kan hjælpe jer. 

Ring til Team Truck i dag på 75 16 97 98 eller mail til ks@teamtruck.dk.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop