Leje, leasing og rental af trucks og andet løfteudstyr

Team Truck tilbyder leje, leasing og rental af trucks og andet løfteudstyr til ethvert formål – og til konkurrencedygtige priser.

Vort sortiment af trucks er stort, og vi kan derfor tilbyde leje, leasing og rental af et væld af forskellige modeller til ethvert behov – blandt andet diesel trucks, gas trucks, el trucks mm.

Vi hjælper dig naturligvis gerne med at finde den helt rigtige type af truck til netop jeres behov.

Lejeaftale: Har du brug for en truck eller andet løfteudstyr i en kortere periode, tilbyder vi hos Team Truck attraktive muligheder for leje – og vi leverer gerne med kort varsel.

Leasing: Ønsker du en alternativ form for finansiering, tilbyder vi hos Team Truck attraktive leasingaftaler. Denne type af aftaler har typisk en løbetid på 24 – 84 måneder.

Sammen finder vi den helt rigtige løsning, som passer til netop jer.

Rentalaftale: Med en rentalaftale gennem Team Truck står vi for finansieringen og har ligeledes ansvaret for løbende at vedligeholde den lejede truck. Denne aftaleform løber typisk over flere år med en fast månedlig ydelse. Dette skaber et godt overblik over de samlede udgifter og gør budgettering væsentligt nemmere.

Konkurrencedygtige priser

Uanset om jeres virksomhed ønsker at benytte leje, leasing eller rental, vil der være rig mulighed for dette til nogle særdeles konkurrencedygtige priser igennem Team Truck. Vi bestræber os på at kunne tilbyde særdeles favorable priser og står naturligvis klar til at hjælpe dig med at finde dit ”truck-behov” og strikke en god løsning sammen.

Kontakt os og få mere at vide

Ønsker jeres virksomhed at leje eller lease en af vores mange forskellige typer af trucks, er du altid mere end velkommen til at kontakte os og få mere at vide.

Ring i dag på 75 169798 eller mail ks@teamtruck.dk og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til netop jeres virksomhed.

Besøg vores webshop Læs mere her Webshop