Produktnavn

Team Truck Webshop

Hos Team Truck finder et udvalg af klargjorte industrimaskiner til direkte levering på din adresse. Alle maskinerne er nye og klar til brug ved levering. Du er kun et par klik fra dit nye produkt.

På Team Trucks webshop finder du manuelle palleløftere til enhver opgave. De leveres godkendte og klar til brug. Vi tilbyder manuelle palleløftere med kapacitet på 2200 kg. og 2500 kg. i løfteevne. Hvis dine opgaver er mere krævende, tilbyder vi også et udvalg af elektriske palleløftere og el pallevogne. Med en elektrisk palleløfter bliver dine opgaver lettere at håndtere i dagligdagen. En elektrisk palleløfter fra Team Truck kan hjælpe med at gøre dine opgaver lettere med elektrisk hæve og sænke funktion. Her finder du tilbehør til det mindre lager eller pladsen er træng. Se vores manuelle løfteborde, som er ideelle til plukning og pakning af mindre ordre.

 

Har brug for et pænt og rent gulv i din forretning, så finder du industrielle støvsugere med forskellige størrelser. Støvsugerne er med HEPA-filter som sikrer en høj kvalitet af filtrering og rengøringsniveau. Har du opgaver hvor rengøringen indebære våde gulve, finder du også et stort udvalg af våd og tørsugere. Med en våd/ tørsuger bliver det ingen sag at rengøre våde gulve. Vådsuger finder med forskellige størrelser af snavsevandstanke som passer til hvor stort område der skal rengøres. De findes i forskellige styrker og med flere motorer. Har du større indendørs gulvarealer som kræver rengøring, så se vores udvalg af elektriske gulvvaskere. På Team Trucks webshop finder du både elektriske gulvvaskere for gående føre og ride-on gulvvaskere.

Vi rådgiver gerne omkring valg af model, så jeres virksomhed er sikker på at få en velkørende og maskine af høj kvalitet. Kontakt os nu på tlf. 75 16 97 98 eller mail til ks@teamtruck.dk og hør mere om hvordan vi kan hjælpe.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop