Jungheinrich DFG 316s/320s

DOWNLOAD PDF
Model Diesel Truck
Kapacitet 1.600 - 2.000 kg
Løftehøjde 2900 - 7500 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for SE 6.50-10 mm
Dæk - bag SE 18x7-8 mm
Hastighed 19,5 km/t
Beskrivelse

Diesel truck

Jungheinrichs diesel- og gastruck med hydrostatisk transmission giver høj omlæsningskapacitet, først og fremmest ved reversering (f.eks. ved pålæsning på lastbil). Her kommer styrken ved denne motorteknik til sin fulde ret - dynamisk acceleration, hurtig reversering og præcis kørsel. Med fem driftsprogrammer kan ydelses-karakteristikken tilpasses optimalt til forskellige indsats-krav.

Moderne motorer fra bilindustrien overbeviser med deres elektroniske styring. De giver mulighed for præcist arbejde og en optimal udvikling i ydelsen med samtidigt lavt forbrug. Alle motorer udmærker sig ved lave udstødningsemissioner og ligger væsentligt under de strenge krav i EU-direktiverne. En reguleret 3-vejs-katalysator til gastruck samt partikelfiltersystemer til dieseltrucks fås efter ønske.

Den store arbejdsplads er designet optimalt til føreren. Den trinløst justerbare ratstamme med memory-funktion og det integrerede armlæn giver mulighed for tilpasning til alle førerstørrelser. Med enkeltpunktsjusteringen med to justerbare aksler kan de primære betjeningselementer indstilles særdeles hurtigt og intuitivt. Dette skaber sikkerhed, beskytter helbredet og giver mulighed for afspændt og koncentreret arbejde. Tagruden af sikkerhedsglas yder beskyttelse mod vind og vejr samt nedfaldende småting. Det øgede lysindfald giver en behagelig arbejdsatmosfære og bidrager dermed til hurtig og sikker ind- og udstabling. De bedste forudsætninger for høj ydelse igennem hele arbejdsdagen.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop