Jungheinrich TFG 540s/545s/550s/S50s

DOWNLOAD PDF
Model Gas Truck
Kapacitet 4.000 - 5.000 kg
Løftehøjde 3030 - 7500 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for SE 8.25-15 / 300-15 mm
Dæk - bag SE 28x9-15 mm
Hastighed 21 km/t
Beskrivelse

Gas truck

Jungheinrich diesel- og gastrucks med Hydrostatic Drive giver mulighed for høj omlæsningsydelse, først og fremmest ved reversering (f.eks. ved læsning på lastbil). Her kommer styrken ved denne motorteknik til sin fulde ret: dynamisk acceleration, hurtig reversering og præcis kørsel. Med fem driftsprogrammer kan ydelseskarakteristikken tilpasses forskellige indsatskrav optimalt.

Moderne motorer fra bilindustrien overbeviser med deres elektroniske styring. De giver mulighed for præcist arbejde og en optimal udvikling i ydelsen med samtidigt lavt forbrug. Alle motorer udmærker sig ved lave udstødningsemissioner og ligger væsentligt under de strenge krav i EU-direktiverne. Dieseltrucken leveres som standard med dieselpartikelfilter, og gastrucken kan som tilvalg leveres med en 3-vejs-katalysator.

Den store arbejdsplads er designet optimalt til føreren. Den trinløst justerbare ratstamme med memory-funktion og det integrerede armlæn giver mulighed for tilpasning til alle førerstørrelser. Med enkeltpunktsjusteringen med to justerbare aksler kan de primære betjeningselementer indstilles særdeles hurtigt og intuitivt. Dette skaber sikkerhed, beskytter helbredet og giver mulighed for afspændt og koncentreret arbejde. Tagruden af sikkerhedsglas yder beskyttelse mod vind og vejr samt nedfaldende småting. Det øgede lysindfald giver en behagelig arbejdsatmosfære og bidrager dermed til hurtig og sikker ind- og udstabling.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop