Udekørende Servicetekniker - Hele landet

Vi har travlt i hele Danmark, derfor søger vi en udekørende servicetekniker.

Vil du have et job, hvor det er dig, der tager styringen på dine opgaver?

Du får en alsidig stilling, der stiller krav til dine evner som mekaniker og til dit serviceniveau hos kunderne. Til gengæld får du et stabilt job, gode arbejdsforhold og gode udviklingsmuligheder i en succesfuld virksomhed. 

Vi er en landsdækkende virksomhed med ekspertise inden for gaffeltrucks og internt transportmateriel. Vi har 3200 m2 topmoderne faciliteter med værksted, komplet reservedelslager med mere end 15.000 varenumre samt et stort showroom. Vi har hovedafdeling i Varde, men servicerer kunder i hele landet og reparerer alt fra nye og brugte trucks til el-stablere, el-pallevogne og andet type løftemateriel, med pt. 14 servicebiler i DK.

Du udvikler dig hurtigt og bliver tryg i jobbet

Som udekørende servicetekniker servicerer du kunder med udkørsel fra din bopæl. I starten vil du køre sammen med en rutineret servicetekniker, så du lærer præcis, hvad man skal være opmærksom på og får det rette indtryk af vores høje serviceniveau. Herudover sørger vi for, at du får alle de nødvendige certificeringer og relevante kurser.

Når du er klar, kører du ud til dine kunder på egen hånd. Her skal du kunne prioritere de vigtigste opgaver og samtidig levere et højt serviceniveau, så kunden føler sig tryg ved kvaliteten af dit arbejde og os som virksomhed. Du får dine opgaver på din tablet og kører ud til alle typer kunder og opgaver af forskelligt indhold og varighed. Dine opgaver inkluderer:

  • Reparation, service og vedligehold af gaffeltruck, internt transportmateriel, løfteudstyr og lign.
  • Årlige lovpligtige eftersyn samt den løbende kontakt til en fast kundekreds.

Du får en alsidig stilling med gode forhold og kolleger

Du får løbende en bred indsigt i mange brancher, da du både kommer ud til store produktionsvirksomheder med mange maskiner og til små virksomheder med en enkelt gaffeltruck etc., der skal serviceres.

Du bliver en del af en virksomhed i vækst, med et stort antal kolleger og serviceteknikere over hele Danmark, som du altid kan kontakte, hvis du har brug for råd eller vejledning.

Du får en fuldtudstyret servicevogn med alt det nødvendige værktøj og reservedele. Øvrige reservedele bestilles løbende, og vi sørger for, at de bliver leveret direkte til din adresse fra dag til dag.

Er du en dygtig mekaniker?

Det er ikke vigtigt præcis hvilken mekanikererfaring du har, men du er uddannet entreprenør-, lastvogns-, traktor- eller automekaniker. Du har gerne nogle års erfaring som servicetekniker - dog ikke en betingelse - så du evt. ved hvad det kræver at arbejde selvstændigt og tage ansvar. Vi ser gerne, at du:

  • er løsningsorienteret
  • har et godt humør og gode samarbejdsevner
  • kan lide at bruge tid med kunden og, at du er serviceminded
  • bopæl kan være afgørende men er du den rette, så finder vi en løsning.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til: Servicechef Ole Ladefoged på ol@teamtruck.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicechef Ole Ladefoged på: +45 4016 9712.
Vi ser frem til at høre fra dig!

31.10.2022

75 16 97 98
Udekørende Servicetekniker - Hele landet Ledige Jobs