Jungheinrich ECD 320

DOWNLOAD PDF
Model Plukketruck
Kapacitet 2.000 kg
Løftehøjde 700 mm
Gaffelmål 2450 mm
Dæk-for VU 230x78 mm
Dæk - bag VU 85x85 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 465 Ah
Hastighed 9,5 - 12,5 km/t
Beskrivelse

Plukketruck

Jungheinrich ECD 320 kombinerer maksimal plukkeydelse med optimal energieffektivitet og førsteklasses kørekomfort. Kombinationen af høj teknisk ydelse og en lang række ergonomiske fordele gør dette muligt.

Forskellige udstyrspakker og assistentsystemet curveCONTROL, som tilpasser hastigheden afhængigt af last- og styrevinkel, får alle de stærke sider frem hos ECD 320 - dynamisk acceleration, sikker kørsel i kurver og høj tophastighed samtidig med optimal udnyttelse af energien.

ECD 320 den perfekte arbejdsplads til komfortabel plukning 
Den centrale førerplads imponerer ikke kun med optimalt udsyn til alle sider men også med let tilgængelighed til alle betjeningselementer og tilbehørsdele.

Dertil kommer de ergonomiske fordele i interaktionen mellem menneske/maskine/last - Førerens umiddelbare nærhed til lasten og den faste ståplade er vigtige udgangspunkter for sikker og effektiv plukning. Med ECD 320 kan last på 1.000 kg løftes helt op til 1.500 mm. Desuden kan der ved hjælp af initialløftet medtransporteres en allerede plukket palle, mens der plukkes endnu en palle. På den måde reduceres antallet af ture til vareudgang.

Desuden overbeviser multifunktionsrattet jetPILOT med:

  • Intuitiv og komfortabel betjening som i en bil samt sikkert greb.
  • Aflastning af nakke og rygsøjle ved kørsel i kurver.
  • Betjening med én hånd og rattet glider automatisk tilbage til kørsel ligeud.
  • Kan indstilles efter den enkelte førers højde.

Komfortudstyret, som allerede er monteret i standardmodellerne, og det omfattende udvalg af ekstra udstyr sikrer en behovsorienteret tilpasning til alle typer indsats.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop