Jungheinrich ECE 320

DOWNLOAD PDF
Model Plukketruck
Kapacitet 2.000 kg
Løftehøjde 750 mm
Gaffelmål 2400 mm
Dæk-for Vulkollan 230x78 mm
Dæk - bag Vulkollan 85x85 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 465 Ah
Hastighed 9,5 - 12,5 km/t
Beskrivelse

Plukketruck

Jungheinrich ECE 320 kombinerer maksimal plukkeydelse med optimal energieffektivitet og førsteklasses kørekomfort. Kombinationen af høj teknisk ydelse og en lang række ergonomiske fordele gør dette muligt. Forskellige udstyrspakker og assistentsystemet curveCONTROL (tilvalg), som tilpasser hastigheden afhængigt af last- og styrevinkel, får alle de stærke sider frem hos ECE 320 - dynamisk acceleration, sikker kørsel i kurver og høj tophastighed samtidig med optimal udnyttelse af energien.

Med sakseløftet på ECE 320 kan last på op til 2000 kg løftes til en rygskånende højde på op til 840 mm, så føreren kan afsætte varen komfortabelt i den ”rigtige” højde. Hertil kommer fordelene ved en perfekt arbejdsplads til komfortabel plukning med den lette adgang til alle betjeningselementer og tilbehørsdele. Den centrale førerplads med det patenterede multifunktionsrat jetPILOT giver desuden mulighed for intuitiv og komfortabel betjening som i en bil.

For optimerede plukkeprocesser med høje krav til performance tilbyder Jungheinrich den halvautomatiske styring ECE ved hjælp af en trådløs betjeningsenhed, Jungheinrich easyPILOT. Dette giver brugeren mulighed for at flytte trucken til næste plukkeplads, uden at han selv skal rejse sig og køre. Derved spares ikke kun unødvendige køreture, men plukkeydelsen - især ved korte afstande - øges især markant. Ekstra effektivitetsstigning sikres af driveNAVIGATION, den valgfrie WMS-tilkobling til vores ECE med easyPILOT.

Jungheinrich ECE 320 understøtter den aktive stigning af produktiviteten på lageret. Ud over fremragende hastigheds- og accelerationsværdier og de bedste energiforbrugsværdier på markedet, giver det brede katalog af tilvalg samt easyPILOT’en de bedste forudsætninger for en effektiv og ergonomisk arbejdsdag.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop