Jungheinrich EFG 316/316k/318/318k/320

DOWNLOAD PDF
Model El Truck
Kapacitet 1.600 - 2.000 kg
Løftehøjde 3000 - 7000 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for SE(L)/SE 18x7-8 / 200/50-10 mm
Dæk - bag SE(L)/SE 16x6-8 mm
Batterispænding 48V
Batterikapacitet 625 - 750 Ah
Hastighed 17 km/t
Beskrivelse

El truck / Elektrisk firehjulet gaffeltruck

Jungheinrichs eltrucks i serie 3 med løfteevner op til 2.000 kg giver maksimal manøvredygtighed på trang plads på plant underlag. Endvidere yder den optimal energi- og omkostningseffektivitet med højeste effekt.

Jungheinrichs teknologikoncept PureEnergy gør det muligt
PureEnergy reducerer forbruget og øger samtidig omlæsningskapaciteten betydeligt. Dette er opnået ved at anvende fremsynet vekselstrømsteknologi, det kompakte hydraulikaggregat samt behovstilpassede arbejdsprogrammer med variable køre-/løftehastigheder. Målinger i henhold til VDI-cyklus dokumenterer at ved optimal omlæsningskapacitet bruger Jungheinrichs nye EFG i serie 3 op til 15 % mindre energi end lignende modeller fra konkurrenterne.

Ujævne gulve er heller ikke et problem for Jungheinrich eltrucks i serie 3. Store ujævnheder i kørebanen absorberes af en højt anbragt pendulaksel. Lasten fordeles sikkert på alle fire hjul.

Endvidere har Jungheinrich gjort batteriskiftet langt lettere. Tre forskellige muligheder for batteriskift sikrer, at alle brugere får en komfortabel arbejdsdag, selv ved treholdsskift.

Jungheinrichs eltrucks i serie 3 giver med deres robuste konstruktion og den fremtidssikrede teknik de bedste forudsætninger for ergonomisk arbejde og rentabel indsats både inde og ude.

Jungheinrichs EFG i serie 3 giver markedets bedste udsyn med et meget udvidet synsfelt. Det opnås med Jungheinrichs kompakte mast, den særlige profilindskydning, en optimeret kæde- og slangeføring samt 2 gennemsigtige vinduer i tværdrageren.

Jungheinrichs eltrucks i serie 3 er udformet ergonomisk. For eksempel kan førerpladsen og betjeningselementerne tilpasses individuelt. Det gøres muligt med den trinløst indstillelige ratstamme og armlænet samt enkeltpunktjusteringen med 2 justerbare akser.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop