Jungheinrich EFX 410/413

Model Smalgangs truck
Kapacitet 1.000 - 1.250 kg
Løftehøjde 7000 mm
Gaffelmål 1150 mm
Batterispænding 48V
Hastighed 9 km/t
Beskrivelse

Smalgangs truck

Jungheinrichs smalgangstruck Man-down EFX 410 og EFX 413 med 48 volt vekselstrømsteknik, 1000 til 1250 kg løfteevne og løftehøjder på op til 7000 mm står for alsidighed og maksimal fleksibilitet på smalgangslageret. EFX kan indsættes både med fast styring og frit styret. Fordel - Den kombinerede indsats i smalgangen, i den brede gang og i forzonen.

De mange indsatsmuligheder udfolder sig med legende lethed
Med den komfortable ind- og udstigning, det vibrationsdæmpede komfortsæde, der kan indstilles efter højde og vægt samt pedaler som i en almindelig personbil. Store områder til aflægning af genstande, klare konturer og betjeningsinstrumenter med den nyeste udvikling inden for ergonomi gør arbejdet mere behageligt og dermed hurtigere.

I centrum står det unikke truckkoncept med fremadrettet førersæde og masten anbragt ude til siden, hvilket giver uindskrænket udsyn til gafler, last og kørebane. Dertil kommer det ydelsesfremmende betjeningskoncept med betjeningspulten, der kan indstilles trinløst i højde og afstand til føreren, og det store display. Med en lang række ydelsesfremmende egenskaber sætter konceptet standarden for den nyeste udvikling inden for ergonomi:

  • Ergonomiske betjeningselementer - med tommelfingerstyring af hydraulikfunktionerne til løft, sænkning, drejning og fremskydning.
  • Integreret håndrigtigt rat - til understøttelse af den præcise og sikre håndtering.
  • Informationsoverførsel med grafisk display - Vigtige driftsdata vises hurtigt og letlæseligt i piktogrammer.
  • Optimalt udsyn - dermed uindskrænket udsyn til gafler, last og kørebane.
75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop