Jungheinrich EJC 112

DOWNLOAD PDF
Model El Stabler m. Rampekomfort
Kapacitet 1.200 kg
Løftehøjde 2500 - 4300 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for PU 230x70 mm
Dæk - bag PU 85x90 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 200 Ah
Hastighed 6 km/t
Beskrivelse

El stabler m. rampekomfort / Elektrisk stabler for gående fører 

De styrestangsstyrede EJC'er i serie 1 viser deres styrke alle steder, hvor der transporteres over korte strækninger, og hvor der ind- og udstables i højder op til 3.600 mm. Med den korte arbejdsgangbredde er EJC særlig let og sikker at manøvrere, selv på den snævreste plads. Dette understøttes af muligheden for at køre i sneglefarts-funktion med lodretstillet styrestang.

Den effektive køremotor i 24-V-vekselstrømsteknik opnår med sin optimerede virkningsgrad høje hastigheder og fremragende acceleration i enhver situation. Dermed giver den styrestangsstyrede stabler EJC i serie 1 de bedste forudsætninger for hurtig og effektiv omlæsning af varer.

Med rampekomfort aktiveres et enkelt hjularmsløft. Dermed øges frihøjden til gulvet betydeligt – især i det forreste hjularmsområde. Fordelen bliver enkel kørsel over dørtrin, ujævnt gulv eller små ramper uden at skrabe mod gulvet. Endnu en fordel er den særligt præcise og fintfølende løftestyring. Det gør det meget lettere at stable ind, især når det drejer sig om tung last og smalle reoler. Den særlig lave støjudvikling ved langsomme løft letter yderligere arbejdet.

Proportionalhydraulikken sørger for, at lasterne sættes særligt blødt ned på gulvet eller i reolen. Den nødvendige energi henter EJC 112 fra batterier med kapaciteter på op til 200 Ah. Pålidelig opladning af det indbyggede batteri i en hvilken som helst stikkontakt sikres med en integreret lader (tilvalg). Der kan som tilvalg også fås en hurtig-ladefunktion.

Praktiske opbevaringsrum på instrumentbrættet og foran på stableren gør, at alle nødvendige hjælpemidler som for eksempel blyanter, knive eller dokumenter konstant er let tilgængelige.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop