Jungheinrich EJD 118

DOWNLOAD PDF
Model El Stabler
Kapacitet 1.800 kg
Løftehøjde 1500 - 2100 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for PU 230x65 mm
Dæk - bag PU 75x75 / 75x95 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 150 - 250 Ah
Hastighed 6 km/t
Beskrivelse

El stabler / Elektrisk stabler for gående fører

Jungheinrichs styrestangsstyrede eltruck EJD 118 udspiller sine styrker overalt, hvor der trods ringe pladsforhold kræves stor ydeevne og universel indsatsmulighed. For den kombinerer ydelseskarakteristika fra den lavt- og den højtløftende palleløfter i én truck og er samtidigt lille og kompakt:

  • Økonomisk assistent over korte transportstrækninger til last med en vægt på op til 2.000 kg.
  • Som højtløftende palleløfter overtager den stableropgaver op til en løftehøjde på 2.100 mm.
  • Som dobbeltstabler kan EJD tage to europaller over hinanden på én gang, og halverer dermed arbejdstiden (nominelle løfteevner ved dobbeltstabling: 800 kg ved mastløft og 1.000 kg ved hjularmsløft).

Den omdrejningsregulerede hydraulikmotor og den valgfrie proportionalhydraulik sikrer hurtig og sikker håndtering af paller. Nøjagtig lastpositionering med præcist løft (standard) og blød afsætning af følsomme varer i reolen eller på gulvet (tilvalg) er barnemad for EJD 118.

Den lave udbygningslængde på kun 660 mm samt den korte arbejdsgangbredde muliggør indsats af EJD 118 i filialer, meget trange lagerområder eller på lastbil. Dertil kommer den lave byggehøjde og det integrerede synsfelt i masten. Dette sikrer til enhver tid for alle operatører - uafhængigt af vedkommendes højde - et optimalt udsyn til gaflerne og det omkringliggende område. Den lange styrestang tilbyder både operatøren lave styrekræfter og høj sikkerhed.

Energi overbeviser EJD med den letteste håndtering 
Det valgfrie, vedligeholdelsesfrie litium-ion-batteri (110 Ah) kan med den indbyggede lader oplades i enhver 230 V-stikkontakt igen. Evnen til hurtig- og mellemladning giver en fleksibel brug selv i flerholdsskift. Desuden giver tilvalget silentDRIVE de bedste forudsætninger for udnyttelsen i støjfølsomme områder eller tidsrum.

Jungheinrich EJD 118 er en styrestangsstyret stabler med universel indsats, der med sit kompakte design og sin lave vægt selv ved de trangeste pladsforhold klarer transport- og stablingsopgaver effektivt.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop