Jungheinrich EJD 220

DOWNLOAD PDF
Model El Stabler
Kapacitet 2.000 kg
Løftehøjde 1660 - 2500 mm
Gaffelmål 1190 mm
Dæk-for PU 230x70 mm
Dæk - bag PU 85x75 / 85x95 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 250 Ah
Hastighed 6 km/t
Beskrivelse

El stabler / Elektrisk stabler for gående fører

Jungheinrich EJD 220 er et multitalent, når det gælder håndtering af last. Den kombinerer egenskaberne fra palleløftere og stablere i en truck. Lige fra af- og pålæsning på lastbiler til transport og stabling af paller (op til 2.560 mm løftehøjde) imponerer den som universalstabler med fleksibel indsats.

Den største fordel
Som dobbeltdækker kan den tage to europaller op på en gang. Dermed kan arbejdet udføres dobbelt så hurtigt som med almindelige palleløftere/stablere. EJD løfter 2.000 kg som palleløfter, 1.000 kg med hævede gafler eller 2 x 1.000 kg som dobbeltdækker.

Jungheinrich EJD er en meget robust og driftssikker stabler
Det robuste 8-mm-chassis, den stærke 1,6-kW-motor i moderne vekselstrømsteknik, batterier med op til 375 Ah og mulighed for batteriskift fra siden sammen med den stabile mast gør arbejdet særdeles driftsøkonomisk, også i indsats, hvor der lægges vægt på effektiviteten.

Den nødvendige sikkerhed ved både stilstand og kørsel – især vigtigt på ramper og platforme – kommer fra det patenterede støttehjulssystem ProTracLink med hydraulisk låsning.

Hjularmene, der kan hæves, giver yderligere køresikkerhed, f.eks. på sveller, knæk i ramperne og ujævnheder i gulvet. De giver ekstra frihøjde mod gulvet og gør det dermed let og sikkert at ”køre over”.

Og skulle det blive for trangt i lastbilen eller i en reolgang, giver sneglefarts-kontakten mulighed for sikker kørsel med styrestangen i lodret position. Et tryk på knappen er nok - Bremsen slækkes, og når kørekontakten aktiveres, styres kørslen automatisk med stærkt nedsat hastighed.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop