Jungheinrich EJE 114/116/118/120

Model El Pallevogn
Kapacitet 1.400 - 2.000 kg
Løftehøjde 122 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for PU 230x70 mm
Dæk - bag PU 80x90 / 85x110 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 150 - 375 Ah
Hastighed 5 - 6 km/t
Beskrivelse

El palleløfter / el pallevogn / elektrisk palleløfter for gående fører

Palleløfterne EJE i serie 1 er særdeles økonomiske. Både når det handler om af- og pålæsning ved lastbil og transport af paller over korte strækninger. På grund af det meget korte udbygningsmål (L2) på kun 486 mm (kort version) kan EJE arbejde på meget trang plads. Masser af indkøringshjælp garanterer en problemløs håndtering af forskellige lastbærende medier.

Vekselstrømskøremotoren med optimeret virkningsgrad sikrer en høj hastighed og en kraftig acceleration. Dette giver mulighed for en hurtig og effektiv vareomlæsning.

Batterier med op til 375 Ah kombineret med et yderst økonomisk energiforbrug er garant for lange funktionstider. Indsatser ud over ét skiftehold giver mulighed for hurtige batteriskift i siden (tilvalg fra EJE 116).

Den lavt monterede, lange styrestang giver mulighed for at arbejde sikkert. Den sikrer den nødvendige afstand mellem fører og palleløfter. Dette er særligt fordelagtigt ved kørsel i sving.

Styrestangen til fodbeskyttelse (tilvalg) sørger for en sikker betjening i smalle områder. Derudover giver sneglefartskontakten mulighed for sikker kørsel med lodretstillet styrestang. Bremsen slækkes med et tryk på en knap, og når kørekontakten aktiveres, styres kørslen automatisk med stærkt nedsat hastighed.

Takket være den støjreducerende udførelse silentDRIVE som tilvalg, er indsatsen også mulig i støjfølsomme omgivelser. 

Det multifunktionelle styrestangshåndtag har mange innovationer
Tætnede sensorer (IP 65) giver den bedste sikkerhed mod svigt.
Vippetaster med elektronik, der arbejder berøringsfrit og som giver perfekt betjening med styrestangen i enhver position, samtidig sikrer overskuelig placering af kontakterne den bedste ergonomi.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop