Jungheinrich EKS 215a

DOWNLOAD PDF
Model Automatisk El Stabler
Kapacitet 1.500 kg
Løftehøjde 3500 - 6000 mm
Gaffelmål 1200 mm
Dæk-for Vulkollan 250x80 mm
Dæk - bag Vulkollan 150x135 mm
Batterispænding 48V
Batterikapacitet 465 Ah
Hastighed 7 - 9 km/t
Beskrivelse

Førerløst transportsystem / Automatisk truck 

JungheinrichEKS 215a er en førerløs transporttruck baseret på Jungheinrichs højtløftende plukketrucks. Derved kombineres anerkendt maskinbyggeri med innovativ automatisering, inkl. præcis navigationsteknik og sikkerhedskomponenter. Det sikrer en høj grad af driftssikkerhed og sikkerhed.

EKS 215a kan indsættes i blandet drift med manuelle trucks og fodgængere. Hvad enten der er tale om integration i eksisterende fabriksstrukturer eller i nybyggeri, er EKS 215a det perfekte valg til øgning af effektiviteten på dine transportprocesser. Med de fritbærende gafler er EKS 215a også perfekt udstyret til transport af specielle lastbærende enheder og lukkede paller.

Navigation af Jungheinrich Auto Pallet Mover (APM) sker ved hjælp af lasernavigation. Derfor kræves der intet gulvarbejde. I stedet anbringes reflektorer på egnede objekter på kørevejen, som f.eks. reoler, søjler og vægge eller der anvendes naturlige landmærker.

APM-systemet kan uden problemer integreres i det eksisterende IT- og softwaremiljø. En tilkobling i et host-system, som f.eks. Jungheinrich WMS eller andre eksisterende WMS/ERP-systemer, er mulig uden problemer med Jungheinrichs præmierede port, Jungheinrich logistik-interfacet. Auto Pallet Mover-systemet kan dog også anvendes som standalone-system, dvs. som selvstændigt system uden host-tilkobling.

Systemets modulopbygning gør det muligt at danne kundeindividuelle processer samt reagere fleksibelt og hurtigt på procesændringer. Det skaber en solid basis for indsatsen af APM-systemet i overensstemmelse med dine specifikke krav

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop