Jungheinrich EMC 110

DOWNLOAD PDF
Model El Stabler m. Rampekomfort
Kapacitet 1.000 kg
Løftehøjde 1540 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for PU/Pevopur 230x70 mm
Dæk - bag PU/Pevopur 85x85 mm
Batterispænding 2x12V
Batterikapacitet 70 Ah
Hastighed 4,2 - 5 km/t
Beskrivelse

El stabler / Elektrisk stabler for gående fører m. rampekomfort

Jungheinrichs elektriske stabler med styrestang EMC 110 med rampekomfort kombinerer ydeevne, let betjening og sikkerhed for føreren i en og samme stabler. Den byder på talrige indsatsmuligheder, der passer til stort set enhver situation. Bl.a. ved sortering af varer i en reol, eller tilførsel til en maskine. Varerne på pallen løftes blot til den passende højde, og man kan så lægge på lager eller plukke på en måde, der skåner ryggen.

Ergonomiske og tekniske fordele gør det ekstra let at håndtere EMC:

  • Med den lange styrestang skal der ikke bruges mange kræfter på at styre, og samtidig giver den høj sikkerhed.
  • Den præcise sænkefunktion (option) giver blid afsænkning af særligt følsomme varer i reolen eller på gulvet.

Med rampekomfort aktiveres et enkelt hjularmsløft. Dermed øges frihøjden til gulvet betydeligt, især i det forreste hjularmsområde. Fordelen: enkel kørsel over dørtrin, ujævnt gulv eller mindre knæk på ramper uden at skrabe mod gulvet.

Samtlige køre- og løfte/sænke-funktioner kan styres let og enkelt via multifunktions-håndtaget uden at flytte hånden. Ved hjælp af sneglefarts-kontakten kan man manøvrere med stableren på meget snæver plads med styrestangen i lodret position.

Også på energiområdet er Jungheinrich EMC overbevisende med sin legende lette håndtering. De vedligeholdelsesfrie 70 Ah blokbatterier med den integrerede lader oplades i alle 230 V stikkontakter. Afladningsindikatoren viser hele tiden batteriets ladestand.

Den innovative vekselstrømskøremotor giver gode ydelser i denne stablerklasse og dermed ideelle forudsætninger for effektivt, driftsøkonomisk arbejde.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop