Jungheinrich ERC 215a

DOWNLOAD PDF
Model Automatisk El Stabler
Kapacitet 1.500 kg
Løftehøjde 3100 - 4000 mm
Gaffelmål 1233 mm
Dæk-for PU 230x77 mm
Dæk - bag PU 85x110 / 85x85 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 375 Ah
Hastighed 1,7 km/t
Beskrivelse

Førerløst transportsystem / Automatisk truck 

Jungheinrich ERC 215a er en førerløs transporttruck baseret på vores standardtrucks. Derved kombineres anerkendt maskinbyggeri med præcis navigationsteknik og sikkerhedskomponenter. På den måde skabes der optimal driftssikkerhed og generel sikkerhed. ERC 215a kan indsættes i blandet drift med manuelle trucks og fodgængere. Hvad enten der er tale om integration i eksisterende fabriksstrukturer eller i nybyggeri, er ERC 215a det perfekte valg til øgning af effektiviteten på dine transportprocesser. Den kompakte konstruktion samt den høje løftehøjde på ERC 215a udvider indsatsspektret for ERC 215a.

Ved navigation af Jungheinrich Auto Pallet Mover (APM) kræves der intet gulvarbejde. Navigationen sker ved hjælp af lasernavigation. Ved lasernavigation anbringes reflektorer på egnede objekter på kørevejen, som f.eks. reoler, søjler og vægge eller der anvendes naturlige landmærker.

APM-systemet kan nemt integreres i det eksisterende IT- og softwaremiljø. En integration i et host-system, som f.eks. Jungheinrich WMS eller andre eksisterende WMS/ERP-systemer, er mulig uden problemer med vores præmierede port, Jungheinrich logistik-interfacet. Auto Pallet Mover-systemet i form af ERC 215a kan dog også anvendes som standalone-system, dvs. som selvstændigt system uden host-tilkobling.

Systemets modulopbygning gør det muligt at danne kundeindividuelle processer samt reagere fleksibelt og hurtigt på procesændringer. Det skaber en solid basis for indsatsen af APM-systemet i overensstemmelse med dine specifikke krav.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop