Jungheinrich ESE 533

DOWNLOAD PDF
Model El Pallevogn medkørende fører
Kapacitet 3.300 kg
Løftehøjde 115 mm
Gaffelmål 3600 mm
Dæk-for Vulkollan 343x140 mm
Dæk - bag Vulkollan 90x100 mm
Batterispænding 48V
Batterikapacitet 1.000 Ah
Hastighed 19 - 20 km/t
Beskrivelse

El palleløfter / el pallevogn / elektrisk palleløfter for medkørende fører

Jungheinrichs elektriske palleløfter med sidevendt sæde ESE 533 er ideel til transport af flere paller over lange afstande. Med 48 V motorer i vekselstrømsteknik er der glidende start, stærk acceleration og høje tophastigheder. Kort sagt: de bedste forudsætninger for høje omlæsningsydelser.

Denne høje ydeevne kan man udnytte med legende lethed og den største sikkerhed. Bremse og dødemandsknap kontrolleres med pedaler, der er lette at komme til. Alle andre funktioner styres med den komfortable betjeningsenhed.

Det behagelige sæde, fodpladen, der kan indstilles i højden, og det indstillelige rat sikrer en god siddeposition for enhver bruger. 360° styring gør det lettere at rangere med glidende skift af kørselsretning med få omdrejninger på rattet. Man kan også vælge at skifte mellem kørsel fremad og tilbage med enkel tastebetjening. Det store display giver hurtigt overblik over ratstilling, batteritilstand, kørehastighed og mulighed for programvalg.

Dertil kommer fordelene fra den helt igennem robuste konstruktion. Ramme og lastdele er bygget til løfteevne på op til 3.300 kg.

Den nødvendige energi, også til intensiv indsats, får ESE 533 fra stærke batterier med kapacitet på op til 1.000 Ah.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop