Jungheinrich ETV 216i

DOWNLOAD PDF
Model Reachtruck
Kapacitet 1.600 kg
Løftehøjde 4550 - 10.700 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for Vulkollan 343x114 mm
Dæk - bag Vulkollan 285x100 mm
Batterispænding 51,2V
Batterikapacitet 360 Ah
Hastighed 14 km/t
Beskrivelse

Reach truck / Skydemasttruck / Skydegaffeltruck

Skydemasttrucken Jungheinrich ETV 216i er den ideelle partner til effektiv og sikker ind- og udstabling samt klargøring af paller til plukning. Evnen til hurtig opladning og mellemladning giver mulighed for en fleksibel brug også i indsats i flerholdsdrift med løftehøjder op til 10.700 mm.

Det integrerede li-ion-batteri, der er konstrueret helt på ny sammen trucken, er udsædvanligt kompakt.

Dermed opstår der helt nye frirum for brugeren. Således giver f.eks. det uindskrænkede fodrum og armlænet, der kan indstilles i to retninger, mulighed for, at førere i alle størrelser kan arbejde uden at blive trætte.

Takket være det kompakte batteri indskrænkes udsynet i gaffelretningen ikke. Lasten og hjularmene kan altid ses perfekt.

Derudover giver batteriets høje spændingsstabilitet højere ydelser for hydraulikpumpen. Det gælder også, når batteriniveauet er lavt. Ingen vedligeholdelse og lang levetid reducerer yderligere omkostninger.

Takket være hurtig løft og fremskydning kan man omlæsse betydeligt flere paller i timen end ved konventionelle trucks.

Hertil kommer fordelene ved en perfekt arbejdsplads 
Førerpladsen imponerer ikke kun med optimalt udsyn til alle sider men også med let tilgængelighed til alle betjeningselementer og tilbehørsdele. ETV 216i byder derudover på aflægningsmuligheder for papir, arbejdsmateriale og drikkeflasker.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop