Jungheinrich EZS 130

DOWNLOAD PDF
Model El Trækker
Kapacitet 3.000 kg
Dæk-for Vulkollan/Superelastisk 230x78 mm
Dæk - bag Vulkollan/Superelastisk 250x80 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 250 Ah
Hastighed 9 - 10,5 km/t
Beskrivelse

El trækker / Elektriske trækkere

Jungheinrich EZS 130 er en særligt smal trækker, der kan trække anhængere på op til 3.000 kg. Med den smalle bredde på kun 600 mm er EZS den ideelle trækker til særligt smalle og snævre områder. Tilkobling af flere anhængere gør det muligt at variere lastfladen efter behag. Dette bidrager til en fleksibel og driftsøkonomisk omlæsning af materiel. Koblingen kan ses fra enhver position og er let tilgængelig. Den halvautomatiske fjernbetjening (tilvalg) af koblingen giver mulighed for at til- og frakoble anhængere, uden at føreren skal forlade ståpladen. Det sparer tid og omkostninger. En yderligere fordel - Trækkeren kan fås med mange forskellige koblinger, og kan således tilpasses enhver form for anhænger.

Den elektriske 24 V-vekselstrømsmotor giver den høje ydelse. Kraftig acceleration og høj tophastighed. Samtidig mærkbar energibesparelse, længere indsatstider og minimeret behov for service (ingen kulbørster). Dette er muligt på grund af den optimerede virkningsgrad, den gode afstemning mellem køremotor og kørestyring samt den generatoriske bremsning.

De ergonomiske fordele er først og fremmest den lave ståplade, som gør hyppig af- og påstigning lettere, og førerens korte vej fra førerpladsen til lasten. Også snævre pladsforhold klarer EZS uden problemer. Dens venderadius er så lille, at føreren får fornemmelsen af at dreje på stedet. Kørekomfort og sikkerhed, først og fremmest i kurver, opnås med jetPILOT-rattet, det støttende ryglæn og den automatiske hastighedsreducering ”Curve Control” samt lasthjulene med CSE-dæk.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop