Jungheinrich EZS 7280

DOWNLOAD PDF
Model El Trækker
Kapacitet 28.000 kg
Dæk-for SE/Luft 6.00 R9
Dæk - bag SE/Luft 7.00 R12
Batterispænding 80V
Batterikapacitet 620 - 930 Ah
Hastighed 12 - 25 km/t
Beskrivelse

El trækker / Elektriske trækkere

Den elektriske trækker EZS 7280 egner sig fremragende til transport af tung last på lufthavnsområder eller på industrivirksomheders driftsområder. I kombination med det stærke drejningsmoment og den gode bremseydelse kan den med sin maksimale trækkeydelse på 28 t flytte lasten problemfrit og sikkert. Dens særlige styrke er transport af stor last ved rampekørsler. Stop og start ved rampen er altid muligt uden problemer takket være den automatiske parkeringsbremse og igangsætningsassistenten.

Selv de smalleste steder i området kan klares sikkert takket være de kompakte mål og det store ratudslag på forhjulene. De 2 x 10 kW-motorer er ikke kun afgørende for motorkraften, men de individuelt styrede drev hjælper især også truckens manøvredygtighed ved lave hastigheder.

Trækkeren er særligt robust konstrueret til hyppig indsats udendørs. Grundrammens KTL-belægning beskytter også trucken ved de strengeste vejrforhold.

I sådanne situationer har føreren forskellige kabiner til rådighed, enten med klap- eller skydedør, således at det er muligt at arbejde beskyttet hele dagen igennem.

Med en pedalplacering som i en almindelig personbil og en justerbar ratposition er det muligt for enhver fører at flytte EZS 7280 sikkert på den korteste tid.

Batterier med en maksimal kapacitet på op til 930 Ah leverer tilstrækkelig energi til alle opgaver. Med et 500 Ah-litium-ion-batteri kan det takket være muligheden for lyn- og mellemopladning helt undgås at skifte batteri.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop