Jungheinrich EZS C40

DOWNLOAD PDF
Model El Trækker
Kapacitet 4.000 kg
Dæk-for SE 310x105 mm
Dæk - bag SE 301x85 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 620 Ah
Hastighed 8 - 12,5 km/t
Beskrivelse

El trækker / Elektriske trækkere

Jungheinrich EZS C40 er en alsidig, driftsøkonomisk trækker, der trækker anhængere på op til 4.000 kg. Tilkobling af flere anhængere gør det muligt at variere lastfladen efter behag. Dette bidrager til fleksibel omlæsning af materiel. Med superelastik-drivhjulet (SE) byder EZS C40 på optimal traktion, selv på meget glatte industrigulve og på lettere ujævne gulve, som f.eks. udendørs. Samtidig dæmper bandagen lette stød fra f.eks. ujævnheder og skillefuger. Med den forhøjede gulvfrihed er det muligt at køre på ujævne underlag, som netop forekommer udendørs. Koblingen kan ses fra enhver position og er let tilgængelig. Det sparer tid og omkostninger. Trækkeren kan leveres med mange forskellige koblinger og kan dermed tilpasses til enhver slags anhænger.

Den elektriske 24 V-vekselstrømsmotor giver den høje ydelse. Kraftig acceleration og høj tophastighed. Samtidig mærkbar energibesparelse, længere indsatstider og minimeret service. Den optimerede virkningsgrad, den effektive afstemning mellem køremotor og styring samt den generatoriske bremsning gør dette muligt.

De ergonomiske fordele er først og fremmest den lave ståplade, og førerens korte vej fra førerpladsen til lasten. Også snævre pladsforhold klarer EZS uden problemer. Dens venderadius er så lille, at føreren får fornemmelsen af at dreje på stedet. Kørekomfort i kurver, opnås med jetPILOT-rattet, det støttende ryglæn og den automatiske hastighedsreducering ”Curve Control”.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop