Jungheinrich EJE C20

DOWNLOAD PDF
Model El Pallevogn
Kapacitet 2.000 kg
Løftehøjde 540 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for PU 230x70 mm
Dæk - bag PU 82x100 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 150 Ah
Hastighed 6 km/t
Beskrivelse

El palleløfter / el pallevogn / elektrisk palleløfter for gående fører

Jungheinrich EJE C20 er en palleløfter med ekstra indsatsmuligheder til plukkearbejde og let stablearbejde. Foruden hjularmsløftet kan lasten løftes til i alt 752 mm med enkelt mast, der er integreret i batterirummet. Det gør det muligt f.eks. at bringe plukkevarer i rygskånende gribehøjde.

Lette stableopgaver, som f.eks. aftagning af en halv-palle fra en europalle, løses let og økonomisk med det separate løft af hjularme og mast (tilvalg). Hjularmsløftets løfteevne er 2.000 kg, og mastens løfteevne er 700 kg.

Endnu et plus er den vedligeholdelsesfrie køremotor med drejestrømsteknik. Den giver høj acceleration og hastighed i enhver situation med lave forbrugsværdier – de forudsætninger for hurtig og effektiv vareomlæsning.

Den lavt monterede styrestang sikrer den nødvendige afstand mellem bruger og truck. Især ved kørsel i kurver holder EJE C20 afstand. Sneglekontakten gør det muligt at køre sikkert med styrestangen lodret. Bremsen slækkes med et tryk på en knap, og når kørekontakten aktiveres, styres kørslen automatisk med stærkt nedsat hastighed.

Det multifunktionelle styrestangshåndtag har mange innovationer
Tætnede sensorer (IP 65) giver den bedste sikkerhed mod svigt
Vippetaster med elektronik, der arbejder berøringsfrit, giver en perfekt betjening med styrestangen i enhver position, samtidig sikres ved overskuelig placering af kontakterne den bedste ergonomi.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop