Jungheinrich EMC 110/B10

DOWNLOAD PDF
Model El Stabler
Kapacitet 1.000 kg
Løftehøjde 1540 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for PU/pevopur 230x70 mm
Dæk - bag PU/pevopur 77x50 / 77x75 mm
Batterispænding 2 x 12V
Batterikapacitet 70 Ah
Hastighed 4,2 - 5 km/t
Beskrivelse

El stabler / Elektrisk stabler for gående fører

Jungheinrichs styrestangsstyrede el stabler EMC 110/EMC B10 kombinerer ydeevne, betjeningsvenlighed og sikkerhed for brugeren i en og samme stabler. Den giver en lang række indsatsmuligheder til næsten alle indsatssituationer. Bl.a. sortering af varer i reol eller tilførsel til en maskine. Varen på pallen løftes ganske enkelt til den nødvendige gribehøjde og kan derefter indstables/fjernes fra pallen på en rygskånende måde.

Ergonomiske og tekniske fordele ved håndteringen af EMC
Den lange styrestang tilbyder både brugeren lave styrekræfter og høj sikkerhed. Den følsomme sænkefunktion i 2 trin (tilvalg) sikrer en blød afsætning af særligt følsomme varer i reolen eller på gulvet.

Samtlige køre- og løftefunktioner kan styres uden problemer og uden at hånden skal flyttes fra det multifunktionelle styrestangshåndtag. Ved hjælp af sneglefarts-knappen kan stableren køres selv på den snævreste plads med lodret styrestang.

Også når det kommer til energi overbeviser EMC med den letteste håndtering. De vedligeholdelsesfrie 70 Ah-blokbatterier kan oplades i enhver 230 V-stikkontakt ved hjælp af den integrerede lader. Afladningsindikatoren viser altid batteriets ladetilstand.

Den innovative vekselstrømskøremotor sikrer enestående ydelsesdata i denne stablerklasse og skaber dermed ideelle forudsætninger for effektivt, økonomisk arbejde.

EMC B10 er desuden i stand til at optage lukkede paller og kan derudover også udstyres med en ISO-gaffelslæde. Her kan der monteres vidt forskelligt påbygningsudstyr, som desuden udvider indsatsspektret.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop