Jungheinrich EMD 115i/118

DOWNLOAD PDF
Model El Stabler m. Initialløft
Kapacitet 1.800 kg
Løftehøjde 1520 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for PU 230x65 mm
Dæk - bag PU 75x95 / 75x75 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 40 - 150 Ah
Hastighed 6 km/t
Beskrivelse

El stabler / Elektrisk stabler for gående fører

Den styrestangsstyrede el stabler EMD 118 giver en lang række indsatsmuligheder til næsten alle situationer. For det ekstra hjularmsløft gør det muligt at optage to paller over hinanden. Dermed kan alt arbejde udføres dobbelt så hurtigt som med almindelige lavt- og højtløftende palleløftere.

Jungheinrich EMD 118 giver mulighed for problemløst optag af plukkevarer med en vægt på op til 800 kg i en rygskånende plukkehøjde samt lette stablingsopgaver op til 1.520 mm. Samtidig er EMD med den meget lave udbygningslængde på kun 628 mm ikke kun manøvredygtig og kompakt, men også forudset til indsats i filialer, i meget snævre lagerområder eller på lastbil.

Også håndteringen er på grund af en lang række ergonomiske og tekniske fordele særligt let og sikker:

  • Nyt mastdesign - Alle operatører, uafhængigt af vedkommendes højde, har optimalt udsyn til gaffelspidserne og de omkringliggende områder.
  • Sneglekontakt -  Særligt let og sikker manøvredygtighed for trucken med den lodrette styrestang. Selv på snæver plads.
  • Proportionalhydraulik - Altid nøjagtig lastpositionering med præcist løft (standard) og nænsom afsætning af følsomme varer i reolen eller på gulvet (tilvalg). Operatøren profiterer af både lav styrekraft og høj sikkerhed med den lange styrestang.

Når det gælder energi imponerer EMD ligeledes 
Det valgfrie, vedligeholdelsesfrie litium-ion-batteri (110 Ah) kan med den indbyggede lader oplades i enhver 230-V-stikkontakt igen. Evnen til hurtig- og mellemladning giver en fleksibel brug selv i flerholdsskift. Desuden giver tilvalget SilentDrive de bedste forudsætninger for udnyttelsen i støjfølsomme områder eller tidsrum.

Jungheinrich EMD 118 kan anvendes yderst fleksibelt som universalstabler til lasttransport på korte strækninger og til lette stablingsopgaver. Stableren imponerer her med sin lette håndtering og mange tekniske samt ergonomiske fordele.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop