Junghienrich ERD 120/220

DOWNLOAD PDF
Model El Stabler m. Initialløft
Kapacitet 2.000 kg
Løftehøjde 1500 - 2905 mm
Gaffelmål 1190 mm
Dæk-for Vulkollan 230x77 / 230x65 mm
Dæk - bag Vulkollan 85x95 / 85x75 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 250 - 465 Ah
Hastighed 8,2 - 14 km/t
Beskrivelse

El stabler / Elektrisk stabler for medkørende fører

Den elektriske stabler med styrestang ERD er en specialist til dobbeltstablet af- og pålæsning af lastbiler. Som en meget alsidig og kraftig stabler er den ligeledes egnet til plukning, til effektiv transport af last over længere strækninger eller til ind- og udstabling op til en løftehøjde på 2.900 mm.

Ved kundeindividuel tilpasning til den enkelte indsatssituation findes der et modulopbygget system af ståplader, batterirum, drev og forskellige master. Dermed kan ERD tilpasses og optimeres individuelt til dine krav.

En lang række ekstraudstyr og stablerens robuste konstruktion gør arbejdet lettere, øger sikkerheden for føreren og stableren og reducerer humansvingninger.

Ud over den innovative platformsaffjedring er hele motorenheden som standard lejret fjedrende med ShockProtect. Især ved rampekørsel nedsættes dermed de stød og slag, som har indvirkning på stableren, varerne og især på føreren.

Kørsel uden at blive træt, også med tunge laster, takket være den elektriske styring, der er standard. Assistentsystemet curveCONTROL sørger for sikkerhed ved kurvekørsel ved hjælp af en automatisk hastighedsreducering. Varianten drivePLUS med en kørehastighed på op til 14 km/t gør det desuden muligt at omlæsse varer hurtigt og energibesparende.

Til særligt krævende indsatser har føreren kraftige li-ion-batterier med mulighed for lyn- og mellemopladning eller standardbatterier med op til 465 Ah til rådighed. Kombineret med moderne vekselstrømsteknik giver dette mulighed for lange indsatstider med samtidig lavt strømforbrug, specielt til indsats i flerholdsdrift.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop