Jungheinrich ERE 120/125/225/230

DOWNLOAD PDF
Model El Pallevogn medkørende fører
Kapacitet 2.000 - 2.500 kg
Løftehøjde 122 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for Vulkollan/PU - Quarz/Vulkollan 230x65 / 230x77 mm
Dæk - bag Vulkollan/PU - Quarz/Vulkollan 85x110 / 85x85 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 250 Ah
Hastighed 6 - 9 km/t
Beskrivelse

El palleløfter / el pallevogn / elektrisk palleløfter for medkørende fører

Jungheinrich ERE-serie kombinerer kompakt smidighed med komforten ved en truck med medkørende fører. Den er derfor den ideelle truck til ydelsesorienteret indsats ved læsning og losning af lastbil, strækningstransport af høj last og plukning af forskellige varer.

Til den kundeindividuelle tilpasning til den konkrete indsats er der et modulsystem til rådighed. Dermed bliver varetransporten endnu hurtigere og mere effektiv.

Ved anvendelse af positionCONTROL (tilvalg) kan produktiviteten øges med op til 15 %. Ud over produktiviteten er også ergonomiske aspekter i fokus, især opfyldelsen af forskellige krav til føreren. Til dette formål giver forskellige ståpladevarianter med innovative betjeningskoncepter det perfekte udgangspunkt.

En lang række ekstraudstyr og pallevognens robuste konstruktion gør arbejdet lettere, øger sikkerheden for føreren og pallevognen, samt reducerer humansvingninger.

Ud over den innovative platformsaffjedring er hele motorenheden lejret med ShockProtect og reducerer stød og slag.

Alt dette klarer Jungheinrich ERE så effektivt som ingen anden i sin klasse. Derved giver en optimeret afstemning ekstra lange indsatstider og yder maksimal omlæsnings ydelse ved en energibesparelse på op til 33%. De yderligere udstyrspakker drivePLUS og drive&ecoPLUS tillader en endnu hurtigere og mere energibesparende transport af varer.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop