Jungheinrich ERE 225a

DOWNLOAD PDF
Model Automatisk El Stabler
Kapacitet 2.500 kg
Løftehøjde 122 mm
Gaffelmål 1250 - 2450 mm
Dæk-for VU/PU & QU/VU 230x77 mm
Dæk - bag VU/PU & QU/VU 85x85 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 465 Ah
Hastighed 6,1 km/t
Beskrivelse

Førerløst transportsystem / Automatisk truck 

Jungheinrich ERE 225a er en førerløs transporttruck baseret på Jungheinrichs standardtrucks. Derved kombineres anerkendt maskinbyggeri med præcis navigationsteknik og sikkerhedskomponenter. På den måde skabes der optimal driftssikkerhed og generel sikkerhed. ERE 225a kan indsættes i blandet drift med manuelle trucks og fodgængere. Hvad enten der er tale om integration i eksisterende fabriksstrukturer eller i nybyggeri, er ERE 225a det perfekte valg til øgning af effektiviteten på dine transportprocesser. Med den høje løfteevne kombineret med den variable gaffellængde kan ERE 225a anvendes til multifunktionel palletransport på gulvniveau.

Ved navigation af Jungheinrich Auto Pallet Mover (APM) kræves der intet gulvarbejde. Navigationen sker ved hjælp af lasernavigation. Ved lasernavigation anbringes reflektorer på egnede objekter på kørevejen, som f.eks. reoler, søjler og vægge eller der anvendes naturlige landmærker.

APM-systemet kan nemt integreres i det eksisterende IT- og softwaremiljø. En integration i et host-system, som f.eks. Jungheinrich WMS eller andre eksisterende WMS/ERP-systemer, er mulig uden problemer med Jungheinrichs præmierede port, Jungheinrich logistik-interfacet. Auto Pallet Mover-systemet i form af ERE 225a kan dog også anvendes som standalone-system, dvs. som selvstændigt system uden host-tilkobling.

Systemets modulopbygning gør det muligt at danne kundeindividuelle processer samt reagere fleksibelt og hurtigt på procesændringer. Det skaber en solid basis for indsatsen af APM-systemet i overensstemmelse med dine specifikke krav.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop