Jungheinrich ETV C16/C20

DOWNLOAD PDF
Model Reachtruck
Kapacitet 1.600 - 2.000 kg
Løftehøjde 4550 - 7400 mm
Gaffelmål 1150 mm
Dæk-for SE 200/50-10 mm
Dæk - bag SE 180/60-10 mm
Batterispænding 48V
Batterikapacitet 560 Ah
Hastighed 11,8 - 12,2 km/t
Beskrivelse

Reach truck / Skydemasttruck / Skydegaffeltruck

Superelastiske dæk, stor frihøjde til gulvet, pladsbesparende konstruktion, høje ydelsesdata og ergonomisk optimale arbejdsbetingelser - det er de fantastiske fordele ved skydemasttruck ETV C16 og ETV C20 fra Jungheinrich.

Du får bl.a. følgende fordele:

  • Universalindsats - Overalt, hvor der f.eks. er tale om kombineret indsats både inde og ude ved forskellig gulvbeskaffenhed, er vores elektriske skydemasttruck med superelastikdæk det ideelle transportkøretøj. De flytter dine varer sikkert fra A til B, uanset om der er tale om glatte betongulve på lageret eller ujævn asfalt, når der skal læsses på en lastbil eller den skal tømmes.
  • Pladsbesparelse med minimale arbejdsgangbredder fra 2.829 mm (iht. VDI, ved optag af europaller på langs).
  • Højere omlæsningsydelse ved samtidig sænkning af energiforbruget: Med motorer, styringer og softwaresystemer i Jungheinrich kvalitet, der er perfekt tilpasset hinanden, opnås der en optimal energieffektivitet.
  • Meget enkel, intuitiv håndtering med de ergonomisk anbragte visnings- og betjeningselementer: Placering og udformning af instrumenterne bidrager til sikkerheden såvel som til udsynet.

Dermed sikrer skydemasttruck Jungheinrich ETV C16 og ETV C20 fra Jungheinrich de bedste forudsætninger for effektiv ind- og udstabling i store højder og på snæver plads. Uanset om det er i kombination med palle- eller dybdestablingsreoler, til indsats på et enkelt eller flere skiftehold, eller ved hyppig indsats udendørs med den komfortable kabine (option) – skydemasttruck ETV C16/ETV C20 har den rigtige løsning til enhver type indsats.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop