Jungheinrich EZS 350a

DOWNLOAD PDF
Model Automatisk truck
Kapacitet 5.000 kg
Dæk-for VU 230x77 mm
Dæk - bag VU 250x80 mm
Batterispænding 24V
Batterikapacitet 620 Ah
Beskrivelse

Førerløst transportsystem / Automatisk truck 

EZS 350a er et førerløst transportsystem baseret på Jungheinrichs standardtrucks. Derved kombineres anerkendt maskinbyggeri med præcis navigationsteknik og et omfattende sikkerhedssystem. På den måde skabes der optimal driftssikkerhed og generel sikkerhed. EZS 350a kan anvendes i blandet drift med manuelle trucks og fodgængere. Hvad enten der er tale om integration i eksisterende fabriksstrukturer eller i nybyggeri, er EZS 350a det perfekte valg til øgning af effektiviteten af dine processer.

EZS 350a navigeres ved hjælp af lasernavigation, så gulvarbejde ikke er nødvendigt. I stedet anbringes reflektorer på egnede objekter på kørevejen, som f.eks. reoler, søjler og vægge, eller der anvendes naturlige landmærker.

Med EZS 350a forbedres dine arbejdsprocesser. Den automatiske udførelse af standardiserede transportprocesser, f.eks. til produktionsforsyningen, aflaster medarbejderne fra yderligere transportopgaver og giver dem mulighed for at koncentrere sig om deres egentlige opgaver.

Jungheinrichs førerløse transportsystem kan nemt integreres i det eksisterende IT- og softwaremiljø. En tilkobling til et host-system, som f.eks. Jungheinrich’ lagerforvaltningssystem eller andre eksisterende lagerforvaltnings-/ERP-systemer, er mulig uden problemer med vores præmierede port, Jungheinrich logistik-interfacet. Men du kan også benytte dit førerløse transportsystem som stand-alone-system, dvs. som selvstændigt system uden host-interface.

Systemets modulopbygning skaber de bedste forudsætninger for at danne kundeindividuelle processer samt reagere fleksibelt og hurtigt på procesændringer. Dette skaber et solidt grundlag for en effektiv indsats, der svarer til dine behov.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop