Jungheinrich UPC

DOWNLOAD PDF
Model Reol Shuttle
Kapacitet 1.500 kg
Dæk-for Poluretan 100x40 mm
Dæk - bag Poluretan 100x40 mm
Batterispænding 2 x 12V
Batterikapacitet 58 Ah
Hastighed 3,4 - 3,8 km/t
Beskrivelse

Under Pallet Carrier / Reolshuttle / Shuttlesystem

Jungheinrichs kompaktlagersystem med UPC (Under Pallet Carrier) – bestående af shuttle, truck og reoler med kanaler – giver mulighed for optimal udnyttelse af lagerplads. UPC-reolen giver plads til mange pallekanaler, både i højden og i bredden. Den lave højde pr. kanalniveau gør, at man kan udnytte højden på lageret optimalt. Alle trucks fra Jungheinrich med tilstrækkelig restløfteevne kan anvendes som bærende køretøj.

UPC arbejder særligt effektivt, når der er gentagen ind-/udstabling i den samme pallekanal eller ved komprimering af et stort antal ens paller. UPC tages op på truckens gafler og sættes ind i pallekanalen. Der kører den selvstændigt ind under de lagrede paller uden at være forbundet med trucken.

Når den første palle er sat på UPC-skinnen i reolkanalen, trykkes der på startknappen på betjeningsterminalen, og shuttlen foretager selv alle nødvendige bevægelser til kørsel og løft. Sensorer registrerer positionen på indstablede paller. Ind-/udstabling af nye paller sker derfor uden kollision.

Mens shuttlen arbejder i kanalen, kan truckføreren hente en ny palle, sætte den i starten af kanalen og starte den næste indstabling, og en ny arbejdsgang kan begynde. Udstabling foregår på samme måde.

Betjeningsterminalen og styringen kommunikerer med hinanden via en tovejs-radioforbindelse, der ligger i ISM-området (433 MHz), som ikke kræver tilladelse fra telestyrelsen.

75 16 97 98
Besøg vores webshop Se mere her! Webshop